Kapsalon_Stylist

OVER HET TEAM VAN KAPSALON STYLIST

Kapsalon Stylist is geopend sinds april 2017 in Almere Literatuurwijk. De salon hete voorheen Trendline. U goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kom kennis maken en geniet van de behandelingen bij Kapsalon Stylist. Wij werken met een gespecialiseerde lijn van Schwarzkopf Osis Black en Red. Naast onze diensten en producten verkopen wij ook door ons geselecteerde producten van Schwarzkopf Osis Black en Red in het salon. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om onze klanten de persoonlijke verzorging te geven die zij verwachten. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en wilt u zich door een van onze professionals laten adviseren, maak dan een afspraak of kom een keer langs!

team-sandra

SANDRA MEGHOE

Eigenaresse / Allround Kapster / Stylist

Sandra is een topstyliste met 25 jaar kapper ervaring. Zij heeft altijd een droom gehad om een eigen kapsalon te openen. In april 2017 heeft zij haar droom kunnen realiseren samen met haar partner Dennis. Sandra heeft als visie haar klanten een hoog kwaliteit te bieden voor een acceptabele prijs. Zij streeft naar uitdaging en vernieuwing om een top kwaliteit aan te bieden.

team-chantal

CHANTAL TWIGT

Floormanager / Allround Kapster / Stylist

Chantal zet klantvriendelijkheid op nummer 1, en met deze instelling is zij ook daarom het gezicht van Kapsalon Stylist. Niet alleen is zij klantgericht, maar heeft zij ook ruim 16 jaar werkervaring binnen haar vakgebied. Voor Chantal is een kapper zijn niet alleen beroep, maar ook haar passie. En heeft zij niks liever dan een klant die met zijn/haar nieuwe kapsel tevreden de zaak buiten loopt.